Bármit egy gombnyomásra!

Bemutatkozik a Splat, ami egy igen érdekes kis programocska.

Lehetővé teszi, hogy profilokat hozzunk létre, minden profilt más más gyorsbillentyűvel ellátva. Ez nem csak kombináció lehet hanem akár egy szimpla gomb is a billentyűzetünkről.

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB

 

Minden profilon belül entry azaz bejegyzéseket hozhatunk létre, lényegében ez maga a parancs hogy mit hajtson végre a számítógép, ha megnyomjuk azt a bizonyos általunk beállított gombot vagy kombinációt.

További lehetőségeket állíthatunk be ezen a panelen minthogy maximális minimális ablakméretben vagy épp rejtve induljon el az adott program/vagy mappa, továbbá hogy mekkora prioritással fusson, hány példány futhat belőle.

Sőt akár több egymást követő futtatás parancsot is kiadhatunk akár úgy is, hogyha az egyik bezárul a következőt csak is kizárólak akkor indítsa el automatikusan. Lásd példa, megnyomom az F11 gombot megnyílik az Office Word, ha abban végeztem és bezártam automatikusan megnyílik a zenelejátszó program az Aimp és mellé még a Pasziánsz.

De nem csak futtatás parancsot lehet kiadni neki, hanem program bezárást, leállítást, várakozást, szerviz folyamat futtatás/leállítás, vagy audió lejátszást.