Naruto és Sasuke végső harcának eredménye és kihatása a jövőre

umyslsa.png

 

(Spoiler Alert!)

Mint tudjátok, a Naruto Shippuuden Manga végén, Naruto és Sasuke végső küzdelme elkerülhetetlenné válik.

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB


A végső összecsapás azzal zárul, hogy mindkettőjük specifikus Jutsuja(a Rasengan és a Chidori) összecsap, és/de mivel túl erősek..ezért a keletkező robbanás, leszakítja mindkettőjüknek az egyik alkarját.
Ezt orvosolandó(Konohába visszaérve persze), Tsunade a Hokage egy sejt-szintű gyógyító Jutsuval akarja orvosolni.
Azonban csak Naruton végezte el a szükséges gyógyítást(ami sok időt vesz igénybe), Sasuke ugyanis elhagyta a falut hogy feltérképezze a Ninja világot, és szükség esetén megvédje azt(beleértve persze Konohát, lásd Naruto: The Last Movie)..

Így, a 'Boruto: The Movie"-ba láthatjuk is ezen dolgok utóhatását, miszerint Sasuke egyik alkarja hiányos.
Természetesen flottul megtanult egy kézzel harcolni(lásd Kusanagi), és szerintem a sejtjei már nem kompatibilisak akkorra Hashirama sejtjeivel, hogy vissza lehessen gyógyítani az alkarját.
Továbbá Sasuke arcca is sérült a 'Boruto: The Movie"-ba, ezt valószínűleg Sakura is meg tudja gyógyítani..

Fontosabb azonban, hogy Boruto egyik alkarja is sérült. Mint láthattuk a 'Boruto: The Movie" végén az alkarjai még megvannak, így tehát a kötés valószínűleg csak a hatalmas 'Oodama Rasengan" okozta túlterhelés(esetleg égési sérülés, amit a narancs-sárga szín jelez) miatt van.
Ez valószínűleg idővel begyógyul, de az apja és a falu iránt érzett tiszteletből(mint a ruházat és a fejpánt), valószínűleg megőrzi.