Android - Legjobb tisztító és karbantartó program?

clean-master.jpg

 

Egyszerű, alapos és biztonságos. A Clean Master a világ legtöbbet letöltött Android optimalizáló, memória & sebesség gyorsító és biztonsági/antivírus csomag a Cheetah Mobile-tól. Ez a páratlan eszköz teljesítményének növelése, a szemét és spam fájlok eltávolítása és a malware, trójai programok és vírusok elleni védelme.

 

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB

Clean Master kiemeli az - Optimalizálást & Antivírust

☆ Alapos: A szemét-létrehozó viselkedést több millió alkalmazásban elemezték tehát a Clean Master hatékonyan felkutatja (a gyorsítótárat és a felesleges fájlokat) és tökéletes pontossággal kezeli.
☆ Gyors & intuitív: egyszerű használat, szuper-gyors és zökkenőmentes UI, valamint a kiváló áttűnési effektusok
#1 ☆ víruskereső motor: rangsorolt #1 AV-teszt, professzionális biztonsági védelmet nyújt. A vizsgálat csak 5 másodperc, 500 %-kal gyorsabb, mint más fizetett vírusirtó alkalmazás.


Clean Master funkciói- Optimalizálás & Antivírus

► FELESLEGES FÁJL TISZTÍTÁSA
Törölje a gyorsítótárat és a felesleges fájlokat, hogy visszanyerje memóriát és javítsa a teljesítményt, a készüléken és az SD kártyán.

► MEMÓRIA GYORSÍTÁS
Játékok és futó alkalmazások felgyorsítása, szabadítson fel memóriát (RAM) és növelje a készüléke teljesítményét. Gyorsítás és játék gyorsítás funkció könnyű optimalizálása, közvetlenül a főképernyőről.

► BIZTONSÁGI & ADATVÉDELEM
A rendszer átvizsgálása, az előre telepített és felhasználó által telepített alkalmazások biztonságban tartása a vírusoktól, trójaitól, rosszindulatú programoktól, reklámoktól, kémprogramoktól. Eltávolítja a személyes és bizalmas információkat a személyes adatok védelmének az érdekében.

► ALKALMAZÁS KEZELŐ
A szükségtelen alkalmazások eltávolítása vagy bloatware és a biztonsági mentés. Néhány rootolt készüléken átlehet helyezni az alkalmazásokat az SD kártyára, illetve az előre telepített rendszer alkalmazásokat is ellehet távolítani. A mi saját alkalmazás boltunkból történő választás lehetővé teszi, hogy olyan hasznos alkalmazásokat telepítsen, amelyek megfelelnek az érdeklődésének.

screenshot_2015-04-26-17-02-50.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyéb alkalmazások a Cheetah Mobile -tól a Play áruházban
Battery Doctor (Battery Saver):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en
CM Secure Browser -Fast & Safe:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.cb