Hasznos weboldalak gyűjteménye! :)

social-networking.jpg

 

A cloudconvert.com egy online-fájl konvertáló weboldal, ingyenes és rengeteg fájltípust ismer fel! :)

Sok olyan Youtube videó van, ahol a videó külön tartalmaz feliratot amit ki-be tudunk kapcsolni a videófelületen. Jó választás ilyenkor a keepsubs.com weboldala, ami online teszi lehetővé a youtube videók felirat sávjának lementését! A lementett felirat fájlt át kell nevezni így: avideoneve.srt, avideoneve <- ez a letöltött youtube videó fájl neve, a .srt pedig a kiterjesztése lesz, ez ugyanis egy feliratfájl formátum! Offline alternatívának viszont ott van a 4k Video Downloader, ami remek ingyenes funkcióin kívül képes a feliratsáv mentésére is!


SZERETNÉL MÉG TÖBB HASZNOS WEBOLDALT, ÉS PROGRAMOT MEGTEKINTENI?
AKKOR KATT, A 'TOVÁBB"-ra TELJES CIKK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Jó választás még videó letöltésre a Nuclear Coffee VideoGet 6(32bit/64bit) és az új verziója, a Nuclear Coffee VideoGet 7(32bit/64bit)!

Ha már videó letöltés, akkor itt a vidconv.net ami képes az ismertebb weboldalakról videót letölteni! A dolog pikantériája, hogy a megújult(HTML5 után immár Flash-t használó) Dailymotion oldalról is képes videót letölteni.

Aki nem szeret az orvoshoz elmenni, nem biztos abban hogy beteg vagy hogy mi lehet a baja, esetleg nem bízik annyira az orvos véleményében annak javasolt a webbeteg.hu ami egy egészen remek, profi hozzáértő emberek csoportja és mindenkinek próbálnak segíteni és a kérdéseikre választ adni egészség ügyben. Természetesen sokszor hangsúlyozzák ha a helyzet megkívánja, hogy a páciens forduljon ilyen vagy olyan orvoshoz mivel sajnos mindent weben se lehet elintézni.

Talán egyik legolcsóbb Laptop lelőhelyt biztosítja Magyarországon a laptop.hu ami ezenkívül Tableteket, Mobiltelefonokat és kiegészítőket is forgalmaz, sőt vannak használt Laptopok, akciós Laptopok és még sok minden más is!

Ha szeretnénk irdatlanul nagy felbontású panoráma képeket nézegetni, akkor látogassuk meg a gigapan.com weboldalát!

A naptarak.com hasznos információkkal szolgál az összes létező naptárról! Feltétlenül csekkold le, ha nem akarsz lemaradni egyetlen fontos eseményről sem!:)

Címkék: WEB, HASZNOS, OLDALAK