Gmail gondok? Van rá megoldás?

2000px-new_logo_gmail_svg.png

 

-A Gmail könyvjelzőm mindig más fiókomba vezet!
Ez olyankor történik amikor új fiókot rendelünk a Gmail fiókunkhoz, és átlépegetünk más Gmail fiókjainkba!
Ilyenkor ugyanis a Gmail megváltoztatja a profilok prioritását a saját algoritmusa szerint, és más lesz az elsődleges és másodlagos Gmail fiókunk.

 

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB


https://mail.google.com/mail/u/1/
Valószínűleg ez lesz a könyvjelzőben címnek megadva, ha a végén az egyest átírjuk majd mentünk, akkor abba a Gmail profilunkba fog lépni amit mi elsődlegesen használni szeretnénk!
Hogy mi ez a szám, úgy tudhatjuk meg hogy belépünk az elsődlegesen használni akart Gmail fiókunkba, majd a link végén megnézzük milyen szám szerepel!
Más dolgunk nincs is, mint az adott könyvjelzőre jobb klikk, Tulajdonságok és a Hely résznél található link végét módisítsuk erre az új értékre! Aztán Mentés..

-Valamilyen program miatt mindig újra be kell jelentkeznem a Google azonosítómba!
Ezt általában tisztító programok teszik, amik a Böngészők sütijeit(szemetét) is kitakarítják és ebbe sajnos az aktív bejelentkezések
az egyes oldalakra is beletartozik!
Vannak tisztító programok, mint a Ccleaner amiknek van fehér-listája és ha erre beírjuk az adott oldal címét valószínűleg ez nem fog előfordulni többet
az adott weboldalakon(bár sajnos a Google rendszere ezalól kivétel).
Ha viszont nem tisztítjuk a sütiket tehát a böngészők szemetét, akkor idővel lassú lesz a böngésző, a merevlemez töredezett és tele lesz mindenféle fájl maradványokkal..