South Park: Az igazság pálcája!

south-park-the-stick-of-truth-review-mongolians.jpg

sp_tsot_1.jpg

 

A South Park kis hazánkban is ismerté vált cinikus fanyar humora miatt, és mert a szinkron-hangok olyan jól adják a karaktereiket és a mondanivalójukat hogy az már tényleg Oszkárt érdemel..! :)


Magát a Dungeon Siege harmadik részét is jegyző Obsidian készítette el nekünk PC-re(is), a South Park: The Stick of Truth nevezetű játékot.
Az Obsidian hű maradt az RPG vonalához, és bizony ez érződik is a The Stick Truth játékon..ez bizony egy RPG!! Méghozzá ízig vérig..
Van benne küldizés, lootolás, inventory, craftolás, vásárlás-eladás..igazából minden, ami egy RPG játéknak részes eleme lehet.
És persze ott van a humor.. az elmaradhatatlan humor, hiszen elvégre mégiscsak a South Park-ról beszélünk!;D

 

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB


Minden ismert karakter tiszteletét teszi, sőt újak is előkerülnek mint például a náci zombik..:D
Karakterünk teljesen egyedire szabhatjuk, modokkal kiegészítve akár női karakterrel is lehetünk sőt már van hozzá magyarítás!
A történet szerint mi vagyunk az új gyerek South Parkban, és némi küldetést kell teljesítenünk hogy bevegyenek az éppen zajló XBOX ONE vs PS4 csata egyik seregébe..
Változatos erős és vicces fegyvereket, armorokat szedhetünk fel és kovácsolhatunk még-erősebbé!:)
Persze aki azt gondolja könnyű dolga lesz, téved..nagyon is van kihívás, hiszen már a játék elején(no nem a legelején) részünk lesz egy boss harcban, méghozzá a Mongolok ellen.

Nem lőném le a spoilereket, feltétlen próbáljátok ki mert a játék nagyon üt!:)

-LINK: https://yadi.sk/d/_lfbLsYWiTyPR