1TB ütésálló, vízálló Külső-merevlemez!

extenal-hard-drive-data-recovery.png

 

Ha kíváncsi vagy, melyek a legjobb ütésálló 1TB kapacitású külső merevlemezek, akkor maradj kérlek és tekintsd meg ezt a cikkem! :)

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB

A győztes kétségkívül a LaCie Rugged külső merevlemez.
Nem csak a borítása kiváló, de remek hőelvezető kialakítással rendelkezik(ami egy ilyen monstrumnál már kifejezetten ajánlott).
Az átlag felhasználásra szánt LaCie Rugged Mini 36-ezer Forint, a haladó felhasználásra szánt LaCie Rugged Triple 46-ezer Forint, a profiknak való LaCie Rugged Thunderbolt pedig 56-ezer Forint..
Illetve van még a céges felhasználásra szánt LaCie Rugged RAID ami ugyan 4TB kapacitással rendelkezik, de az kis hazánkban még nem igazán kapható..
Aki extrém sportokhoz használja annak alkalmi vétel. :)
(Szintén ők készítik a legjobb pendrive-t, a LaCie RuggedKey-t!)
lacie-rugged-thunderbolt.jpgrugged_tb_back_nocap.jpglacie-rugged-4tb-usb-plug-thunderbolt-2.jpg

Második helyen van a Transcend StoreJet, ami a masszív borításon kívül(csakúgy mint a LaCie), rendelkezik egy második gumírozott borítással is!
Ez különösen fontos, hiszen a gumi nem adja tovább úgy az ütés általi rezgéseket mint a műanyag legyen az bármilyen kemény is..
Szerencsére az ára nem vészes, 21-ezer FT-ért már elvihető.
transcend-storejet-25m3-1tb-usb-3-portable-hard-drive-review-13.jpgtranscend-storejet-25m3-1tb-usb-3-portable-hard-drive-review-6.jpgtranscend-storejet-25m3-1tb-usb-3-portable-hard-drive-review-7.jpgtranscend-storejet-25m3-1tb-usb-3-portable-hard-drive-review-11.jpg

A harmadik pedig nem más, mint az A-Data DashDrive HD által képviselt 'minőség.
Ugyan masszív a műanyag borítása és az oldalába csíptethető az USB kábele, sajnos ez kevés hogy minden élethelyzetben kellően védje az értékes tartalmát.
Az árát tekintve mint a Transcend StoreJet, 21-ezer FT-ot kell lepengetnünk érte.
adata-hd720.jpgadata_3-1440x564_c.jpg