Videó letöltés? Zene kicsinyítés? NEM GOND!

Bár a FormatFactory is egy remek INGYENES és MAGYAR-NYELVŰ alternatíva, amit igazán kiemelnék az a az az INGYENES és MAGYAR-NYELVŰ FreeStudio!

Ezek közül bemutatnám a legfőbb erényeit a programnak. :)

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB

Free YouTube Download: Ennek segítségével videókat tölthetünk le a YouTube oldaláról a számítógépünkre, az általunk kiválasztott formátumban és minőségben, méghozzá bármikor!

Free YouTube to MP3 Converter: Ennek segítségével videókat tölthetünk le a YouTube oldaláról a számítógépünkre, KIFEJEZETTEN CSAK MP3 és EGYÉB HANG-ZENE FORMÁTUMOKBAN!

1_1.png

 

Free Torrent Download: Ennek segítségével Torrent fájlokat(film, zene, játék stb..) tudunk letölteni, uTorrent és más egyéb Torrent kliens megléte nélkül!

2_1.png

 

Free Video to MP3 Converter: Ennek segítségével videókat tudunk MP3 formátumba konvertálni!

Free Audio Converter: Ennek segítségével MP3 és VIDEO fájlokat tudunk EXTRÉM KIS MÉRETŰ MP3-ba KONVERTÁLNI, amennyiben a Quality fültől jobbra(NEM ALATTA) a hosszú fehér lenyíló menüben azt válasszuk ki, hogy: [Old Standard 128] !

3_1.png

asdasdasdsad.png

 

Azt hozzátenném, hogy az ingyenességnek ára van.

Egy adott FreeStudio alkalmazás bezárásakor, felugorhat egy reklám-ablak miszerint ha megvásároljuk a Premium-verziót nem lesz több reklám és kapunk pár extra funkciót..

Ez persze csekély ár az ingyenességért, sőt a fizetős társai közt nem igazán akad olyan ami fel tudná venni vele a versenyt.. :)