A Riválisok ádáz küzdelme!;)

need_for_speed_rivals_gamescom_6_wm.jpg

 

Az Need for Speed mint Call of Duty, elengedhetetlen hogy évente új rész jöjjön.

Viszont a COD-al ellentétben, itt mindig cserélgetik a fejlesztőket így váltogatva az engine-t és vele együtt a látványvilágot, a fizikát és minden mást..
Ez persze nem csak pozitív hanem negatív hatással is van a széria egyes darabjaira.
Általában sajnos mindkettő érvényesül, egy-egy Need For Speed résznél.

A teljes cikk megtekintéséhez, KATT -> TOVÁBB



Lássuk melyiknél melyik:

-Need for Speed Most Wanted 2005: Csak egy picit lett szebb mint az előd, és bár nappali versenyek bekerültek a játékba az éjszakai versenyzést innentől el is felejthetjük és vele együtt minden pozitívumát(neon!!!).

-Need for Speed Carbon: Hogy megnyugtassák a játékosokat, végre visszahozták az illegális ÉJSZAKAI autóversenyzést a Carbon képében remek újításokkal ám a grafikai motor már kezdett kevés lenni, ugyanis az Underground 1 óta csak ránc-felvarrták..

-Need for Speed ProStreet: Megérkezett a legális(WTF?!) autóversenyzés első próbautasa, sajnos nem csak a FREE ROAM de a rendes autó tuningolás lehetősége is eltűnt belőle így ez a rész akkorát buktázott az új Shader Model ellenére mint annak a rendje.

-Need for Speed Undercover: Visszahozták a remek sztori ötletét, sajnos azonban ez kevésnek bizonyult mivela fizika és az irányíthatóság igen gyatra lett így ez gyakorlatilag pont a ProStreet ellentéte lett.

-Need for Speed Shift: A ProStreet bukása után megint megpróbálkoztak a legális autóversenyzés ötletével, ami ezúttal bevált és nem csak a belső nézet miatt de a gyönyörű részletgazdag autók, az új törésmodell és realisztikusabb hangok miatt bár emiatt még korántsem nevezhető szimulátornak..

-Need for Speed Hot Pursuit 2010: Egyértelműen árkád játék lett, talán pont az előd folytatása miatt és ez meg is látszik, cserébe viszont mesés grafikát kapunk izgalmas üldözésekkel de annál hanyagolhatóbb sztori móddal. Itt jelent meg elsőként, hogy online bekapcsolódhatunk üldözésekbe de ez akkoriban még kiforratlan volt, ez inkább később vált érdekessé a Rivals esetében.

-Need for Speed Shift 2 Unleashed: Úgy tűnik kezdenek kifogyni az ötletekből, hiszen megint egy folytatás következett. Persze ami jó azt kár veszni hagyni, így is tett a Shift 2 hiszen ami az első részben jó volt abból itt több lett ami pedig egyértelműen vacak az kukázva lett. Ami felróható talán az még mindig az irányítás.

-Need for Speed The Run: A mindig is optimalizálatlannak minősülő Frostbite Engine alatt készült el a The Run, ami bár remek sztori módot kapott(hosszú idő után) sajnos nem forrot ki eléggé, az AI túl komoly, nincs elég rombolhatóság ahogy ígérték viszont rengeteg autó van és elképesztően hosszú izgalmas pályák és remek challengek!

-Need for Speed Most Wanted 2012: Az AI kevésbé irritáló mint a The Run esetében, azonban itt is érződik a demófal feeling és valahogy szűkösnek érződik az a gyönyörű szép város.

És most, végre itt a Need for Speed Rivals ami egyesíti a korábbi elődök minden előnyét.
Gyönyörű, hatalmas változatos tájakkal, nem túl árkád és nem túl szimulátor..pont jó!


1.Letöltöd: https://yadi.sk/d/ADYOnOluicHDM

2.Társítás/Windows Intéző, vagy Mountolod!

3.Telepíted a játékot.

4.Az 'NFSR Update 1.4.0.0 PLUS ALL EXTRA CONTENT PACK"
RAR fájlt letöltöd, kitömöríted majd a mappa tartalmát a telepített játék mappájába másolod!
-LINK1#: https://openload.co/f/iLJwqnKI-JA/NFSR_Update_1.4.0.0_with_All_Latest_Packs.rar
-LINK2#: https://1fichier.com/?ys5nbskkle

5.Majd az 'NFS14"
RAR fájlt letöltöd, kitömöríted majd a mappa tartalmát a telepített játék mappájába másolod!
-LINK: https://yadi.sk/d/xGi0Kz16icFDV

A 60FPS exék elvileg feloldják az FPS korlátozást a játékban,
viszont azok erőltetik a MAX grafikát így ha nem elég erős a géped
maradj az NFS14.exe fájlnál.

 

13162565664_8b97660936_o.png884502_10202885416520482_746790360_o.jpgamarectv2014-01-0316-q0er4.png