Számítógépes márkák?

keyboard_closeup.jpg

Röviden tömören leírnám a véleményem az egyes számítógép márkákról.

-Logitech: Szörnyen precíz és megbízható márka, 5-10 évet is kibírnak a termékeik zavartalanul! Ráadásul az új egereik(mint a Proteus Core), rendelkeznek végtelen görgetéssel, amivel a görgetést olyanra lehet változtatni mintha csak egy érintős kijelzőn simítanánk végig az ujjunkat.

-KEEP OUT: Rövid időn belül érintkezési hibásak lesznek. Általában nagyobb márkákat próbálnak másolni, és közepes árkategóriába tartoznak a termékeik.

-Genius: Szintén jó dizájnt biztosít méghozzá alacsony árkategóriába, az élettartamuk közepesen rövid.

-A4 Tech: Alacsony árkategóriába igazán korrekt PC komponenseket árul, hasonlóan mint a Logitech csak azon változtatnak amin kell, de nem zárkóznak el a forradalmi újdonságoktól.

-Steelseries: Közepes árkategóriába árul igazán minőségi termékeket. Közölük is a legjobb zselés egérpadokat(Steelseries QcK) ők készítik, amik akár 5-10 évet is kibírnak, moshatóak, összecsomagolhatóak, kényelmesek de mégis vastagok és puhák. :)

-Acme AULA: Közepes árkategóriába árul remekül felszerelt termékeket. Kiemelném ezek közül is, az 'Acme AULA BeFire Illuminated" névre hallgató billentyűzetet(keyboard),-ami temérdek extrával van ellátva!