Chihiro Szellemországban / Szen to Csihiro no kamikakusi / Spirited Away [MAGYAR-SZINKRONOS!] 720p

11004321_372841_b49be958671e4ec9ede40cfc12c54777_wm.gif

Chihiro Szellemországban /

Szen to Csihiro no kamikakusi /

Spirited Away

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Chihiro Szellemországban[1] (eredeti címe japánul: 千と千尋の神隠し, Szen to Csihiro no kamikakusi) 2001-ben bemutatott japán fantasy animációs film Mijazaki Hajao írásában és rendezésében és a Studio Ghibli gyártásában.

Ogino Csihiro (a film magyar szinkronjában Csihiro Szenko), egy tízéves kislány szüleivel, Akióval és Jukóval új városba költözik, bár Csihirónak ez egyáltalán nincs kedvére. Az odavezető úton azonban a család egyszer csak eltéved. Kíváncsiságból egy szűk alagúton gyalogolnak át, s ezzel tudtukon kívül egy furcsa szellemvilágba csöppennek – pontosabban egy isteni fürdőház közvetlen közelébe, melybe a különböző túlvilági lények felfrissülni és pihenni járnak.

Akio és Juko a hely felfedezése közben sok asztalnyi ételre lelnek, és azonnal nekilátnak a falatozásnak. Csihiro azonban nem követi szülei példáját, és jól teszi: szülei disznómód lakmározásának vége az lesz, hogy ők maguk is disznóvá változnak.

Ahogy hirtelen leszáll az est, mindenféle furcsa lények tűnnek elő, Csihiro pedig láthatatlanná kezd válni. Egy fiatal fiú, Haku menti meg, aki egy bogyót ad a lánynak, amitől újra szilárd és látható lesz. Ezután elvezeti Jubába szellemvilági palotájához, és megmondja neki, mi az egyetlen mód arra, hogy elég időt maradjon biztonságban ahhoz, hogy megmenthesse a szüleit: munkát kell találnia a szellemek fürdőhelyén.


 

BETEKINTŐ:

720p/Magyar-SZINKRONOS/LETÖLTÉS: https://goo.gl/YTk5OI