Anima: Gate of Memories [ANIME RPG!]

anima-gate-of-memories-2.pnganima-gate-of-memories-1.pnganima-gate-of-memories-436346.jpg 

cdgalaxis.hu:

 

Az Anima: Gate of Memories egy harmadik személyű akciói-szerepjáték amely két lény - egy ősi szörnyeteg, és egy múltját vesztett lány - kényszerszövetségének történetét meséli el...
Miközben arra kényszerülnek, hogy együtt maradjanak, életük váratlan fordulatot vesz: egy minden képzeletüknél gonoszabb dolog kezdődik, amelyenek árnyakban vívott háborújában vezető szerepük lesz.

Az Anima: Gate of Memories végre a videojátékok univerzumába is átülteti az Anima: Beyond Fantasy szerepjáték-könyvekből megismert Gaia világát. Élvezni fogod a mély és sokrétű történetet, ahol döntéseid és cselekedeteid közvetlen kihatással vannak a kalandra, és meghatározzák a szereplők sorsát.

Jellemzők:

  • Egy mély és sokrétű történet. A játékos döntései és cselekedetei kihatással vannak a kalandra, és meghatározzák a szereplők sorsát is.
  • Epikus csaták komoly ellenfelekkel. Szállj szembe legendás entitásokkal, amelyek mindegyike saját sajátosságokkal és játékstílussal rendelkezik.
  • Komplex harcrendszer. A harcrendszer egyesíti magában a szerepjátékok elemeit és a gyors tempójú akciókat, valamint a látványos támadásokat és varázslatokat.
  • Egyedi helyszínek. Utazz át Arcane tornyán és Gaia világán, lenyűgöző hátterek és helyszínek előtt.
  • Egy hatalmas világ. Járd-kelj szabadon, látogass el különböző helyszínekre, és térj vissza a korábban bejárt területekre, hogy új titkokat fedezz fel, és nyiss meg korábban elérhetetlen helyszíneket.

 

TORRENT(FRISS) - Anima Gate of Memories [v 1.09] (2016) PC | RePack от qoob: https://goo.gl/J0ZR1w

 

-LINK: https://goo.gl/QTwjbQ

 

-VAGY Google-Drive LINK: Anima_GoM