BAT-alapú,-ANTI Windows Defender - Ha már zavar, kapcsold ki!

img_57a1083dc977d.png

arcane_defender.png

 

A Windows Defender ugyan egész jó védelmet biztosít, minimális terhelés árán..ám az egyik legnagyobb problémája, hogy nem képes különbséget tenni vírus, és crack/dll/keygen közt.
Ez pedig sok fejtörést okozhat(főleg a Gamereknek), ugyanis rengeteg játékot/szoftvert tesz tönkre(mint a legtöbb vírusölő).
Ugyanis eme szoftverek figyelik a fájlméret, és a memória-beli eltéréseket. És ha valami szerintük eltér, vagy valami módosítani akar valamit(PatchCrack, TexMod, Crack stb..),- akkor azzal végeznek.
És mivel szerintem nem sokaknak van kedve emiatt egy 60GB-s játékot újratelepíteni, ezért alternatívaként hoztam most egy spéci BAT fájlt,- ami több-szinten kapcsolja ki a Windows Defender-t minden Windows indításkor!

Tehát, ha szeretnétek megszüntetni a Windows Defender zaklatását:

1.Először is töltsük le, az alábbi fájlt: https://goo.gl/hNpAq4


Ez lesz a DEFENDER.bat fájl.



2.Ha megvan,-akkor a 'DEFENDER.bat" fájlra jobb klikk / kivágás!

És hogy hova fogjuk beilleszteni? NOS.


Először is engedélyezzük a rejtett fájlok és mappák megjelenítését.

rejtett.png
Magán a képen ezt pirossal jelöltem mit kell kipipálnod. Továbbá azt is, hogy melyik mappába kell majd utána belépnünk. Ez nem más, mint a Felhasználók mappa.

A Felhasználók mappában megtalálod azt a mappát, ami a Windows-felhasználói neved tartalmazza(ez nekem ugye Konan).



Belépsz ebbe a mappába, majd az 'AppData"-nevű almappába,-és vagy beírod a Windows keresőbe jobb oldalt hogy: Indítópult
Majd pedig, jobb klikk / Mappa helyének megnyitása!

Vagy alternatív módszerként felkeresed magad ezt a mappát: C:\Users(Magyarul Felhasználók)\Konan(Felhasználónév)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup(Magyarul Indítópult)



A LÉNYEG AZ, hogy ide,-AZ INDÍTÓPULT(Angolul Startup) mappába illeszd be a 'DEFENDER.bat" fájlt!

Ennyi volna kérem, innentől minden Windows indításnál elindul és teszi a dolgát(kék felugró ablak, kb 5-10 másodperc alatt végez)! :)