Gyümölcsös csokikosár mascarpone-habbal recept [nosalty.hu]
hozzávalók / 4 adag
A kosárhoz
- 30 dkg étcsokoládé
A krémhez
- 25 dkg mascarpone
- 2 csomag vaníliás cukor
- 5 dkg porcukor
- 1 teáskanál citromlé (de ízlés szerint)
elkészítés
- A csokoládét gőz felett megolvasztjuk.
- Muffinkapszlikat ecset segítségével kikenünk csokival. Míg a kapszlit ecseteljük, a többit berakjuk a hűtőbe, hogy megdermedjen a csoki. 2-3 réteg csokival kikenjük.
- A mascarponét a porcukorral és a vanilin cukorral habverő segítségével (opcionális) felhabosítjuk. Friss citromlét ízlés szerint facsarunk bele.
- A kosarakat megtöltjük a mascarponéval, rá friss gyümölcsöt teszünk.
- költség: 1000 Ft
- elkészítettem: 1 alkalommal